7 gesprekken, 
meer rust en minder stress bij autisme 

Het coachtraject ‘Meer rust bij autisme’ helpt je om te leren hoe stress bij jou werkt, hoe je ermee om kunt gaan en wat je kunt doen om meer rust te krijgen. Vanuit rust kun je beter functioneren en kun je meer leven zoals jij dat graag zou willen.  

Iedereen kan invloed uitoefenen op eigen stress, mits de juiste kennis, inzichten en strategieën aanwezig zijn. Met behulp van de 7 stappen methode van Marja Boxhoorn gaan we aan de slag om meer rust en minder stress te realiseren in je dagelijkse leven. Met behulp van de bijbehorende werkbladen kan je op ieder moment zelf thuis aan de slag. Deze manier van werken maken dat je inzichten snel kunt vertalen naar je eigen persoonlijke situatie. De thuiswerkopdrachten komen waar wenselijk tijdens de individuele gesprekken ook ter sprake, waardoor waardevolle verdieping mogelijk is. Het bijbehorende boek ‘Meer rust en minder stress bij autimse’ geeft je achtergrondinformatie over hoe stress bij autisme werkt, tips en handvatten om er beter mee om te gaan. Ook goed om dit boek door de voor jou belangrijke personen te laten lezen. 

Marja Boxhoorn: https://www.autismecoach.nl/

Welke stresssignalen herken jij al bij jezelf? Gedragsverandering is een proces waarin meerdere stappen onderscheiden kunnen worden. Veelal start een verandering bij het vergroten van je inzicht. Wij gaan dan ook stpasgewijs aan de slag. Startend bij het herkennenv an je eigen stresssignalen tot aan het maken van een plan van aanpak. Waardoor je te weten komt wat je kunt doen om meer rust te kunnen gaan ervaren en wat een ander voor jou mag een kan betekenen.

In ieder gedragsveranderingsproces is niet alleen het weten, maar ook het willen, durven en kunnen van belang. En dat zijn de thema’s die wij samen gaan onderzoeken en verbeteren.

E-mail ondersteuning en praktische opdrachten om tussen de gesprekken door thuis te doen helpen je om dingen inzichtelijk te maken en te oefenen. Opdat je meer rust kunt gaan ervaren in je dagelijkse leven. 

Spring naar toolbar