1 tot 10 gesprekken, jouw coachvraag bepaalt de inhoud van de gesprekken

Voordat wij starten met een coachgesprek vindt altijd eerste een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. Om kennis te maken met elkaar, om samen je coachvraag concreet te maken en ik kan je wanneer wenselijk adviezen geven. Na ons gesprek zal ik je mijn ideeën over een persoonlijk coachtraject toesturen. Waarna je rustig kunt bepalen of mijn voorstel passend is bij jouw verwachting, we eventueel een tweede gesprek plannen of starten met een coachtraject.

Hoe belangrijk is het voor jou om werkelijk gezien en gehoord te worden?

Doe moeite en ga in gesprek met elkaar om via het gezien en begrepen worden te kunnen leren om je uit te drukken, zodat je een meer passend beeld van jezelf kunt laten zien. Gezien en gehoord worden maakt het mogelijk om een meer realistisch beeld van jezelf te kunnen gaan vormen. Laat je inspireren zoals ik dat in contact met anderen ook graag doe en vorm je eigen identiteit.

Enkele inspirerende citaten van Nise da Silveira:

“Om tegen de stroom in te varen zijn deze zeldzame eigenschappen nodig:
een geest van avontuur, moed, doorzettingsvermogen en passie.”

“Wat de dienstverlening verbetert, is affectieve contact van de een met de ander. Wat geneest is vreugde, wat geneest is het onbreken van vooroordelen.”

“Het is nodig om verbaasd, verontwaardigd en besmet te zijn, alleen op deze manier is het mogelijk om de werkelijkheid te veranderen.”

“Niet te veel genezen. Mensen die te genezen zijn, zijn saaie mensen. Iedereen heeft wel een beetje gekkigheid. Ik ga je een verzoek doen: leef je fantasie, want het is onze diepste realiteit. Gelukkig heb ik nooit met verstandige mensen samengewoond.”

Nise da Silveira (1905-1999) was een Braziliaanse psychiater. 
Haar passie en toewijding aan de waarde van emotionele verbinding, creativiteit en mededogen
zijn herinneringen aan het belang van deze kwaliteiten.

Spring naar toolbar